Påsklov på Björsjöås Vildmark

Påsklovsaktiviteter på Björsjöås Vildmark

Det är den perfekta platsen för familjer med barn i skolåldern som vill njuta och hitta på något kul i ett par dagar under påsklovet. Gården med sina vackra omgivningar ligger i Vättlefjälls naturreservat c:a 30 min från centrala Göteborg.

Läs mer om hur vi arbetar för att förebygga smittspridning under påsklovet -> HÄR

Det kommer att finnas möjlighet att göra egna aktiviteter om man inte vill vara med på dom guidade vandringarna, tex knoppbingo, poängpromenad om allemansrätten, utomhuslekar, kubbspel osv

1-5 och 10-11 April 

Boka ett paket med övernattning, aktiviteter och mat eller bara kom och häng med oss!

Påsklovspaket med övernattning och aktiviteter -> LÄS MER OCH BOKA HÄR

———————————————————————————————————————–
6-9 April 
Under dessa dagarna är alla aktiviteter gratis (sponsrade av Göteborgs stad) men förbokning krävs – BOKA PLATS HÄR
Det kommer även finnas möjlighet att köpa lunch på plats (kolbullar eller korv med bröd som man tillagar över öppen eld själv) men förbokning krävs även här.

Guidad aktivitet mellan 09:30 – 11:00 (Naturkonst med påsk tema)
Här går vi ut i naturen och plockar kvistar, grenar och kottar. Man kan göra jättefina saker, det finns möjlighet att tex måla och pyssla och resultatet kan man ta med sig hem och användas till tex påskdukningen.

Guidad aktivitet: 13:00 – 14:30 (Väsenvandring)
Här går vi in och kikar lite på svensk folktro, här guidas vi in i en värld som var så verklig förr men som ingen ser idag…Vi kommer att använda mobiltelefon och öppna våra sinnen för att se alla mystiska väsen som finns i naturen idag

Välkomna!

Peter och Yvonne
Pevonecoturism