Rädda fritidslantgården

Bergum Gunnilse utveckling har tidigare berättat om att kommunstyrelsen har tagit beslutet att stänga Bergums Fritidslantgård.
Inför årsskiftet 2020/2021 kommer gården att stängas om vi inte kan rädda gården och driva den vidare.

BGU har tagit beslut att vi tillsammans ska jobba för att rädda gården och nu behöver vi din hjälp till detta!

Vi börjar med att bilda en grupp med intressenter som vill bidra i form av en slant och vi har valt att kalla denna grupp för Fritidslantgårdens vänner.

Målet är att samla in 50 000 kr som utgör grundplåten som krävs för att bilda det bolag, Bergums Fritidslantgård AB (SVB), som sedan ska bedriva verksamhet och ha Bergums Fritidslantgård som bas.
Företaget skall bedriva daglig verksamhet enligt LOV med olika inriktningar såsom t.ex. jordbruk, odling, djurhållning, matlagning, hantverk, byggnadsvård och konferenser.

För att söka tillståndet att bedriva verksamhet enligt LOV krävs att bolaget redan är bildat, och därför är det bråttom att samla in grundplåten.

Bolaget skall också förvalta fastigheterna och målet är att även hålla gården öppen för allmänheten såsom idag.

Längre fram kommer vi att erbjuda ett informationsmöte där du som Fritidslantgårdens vän kommer att få mer information om hur arbetet fortskrider och vad som händer just nu, men för tillfället vädjar vi om ett bidrag till Fritidslantgårdens vänner.

Swisha valfritt bidrag, med minimum på 300 kr till 123 407 67 90 och ange mailadress i meddelanderaden.

Vi kommer kontinuerligt uppdatera dig hur långt vi har kommit i insamlingen.- Just nu 20 08 31 kl 09:52 – 29 051:-Kr

Parallellt med denna insamling kommer vi också erbjuda försäljning av aktier till den som är intresserad av att investera i bolaget Bergums Fritidslantgård AB.
Läs mer om investeringserbjudandet här.

Förslag på tänkt organisation för Fritidslantgården AB.