LLP – Nytt namn på vår marknadsplats för lokalproducerad mat

Vi byter namn på vår lokala marknad för lokalproducerad mat!
Lärjedalens LokalProducerade – LLP

Sommaren är här och nu fylls utbudet på i appen – kött av olika slag, färska grönsaker, marmelad, ägg mm. Har du inte gjort din första beställning ännu så är det kanske dags nu till på onsdag den 10/7? 😊 Att handla lokalt producerad mat direkt av producent är en växande folkrörelse – klart du ska vara med!

Vi kommer framöver att samordna våra utlämningar med den kommande Reko-ringen i Gråbo, därmed hoppas vi kunna få fler producenter att erbjuda varor genom en smidig logistik.

Återigen – producerar du något själv som du vill sälja? Känner du någon i trakten som skulle kunna sälja livsmedel till oss andra? Det är lätt att sälja via Local Food App, även i liten skala. Skapa ett eget producentkonto på Local Food Nodes!

Nästa utlämning är nu på onsdag kl 18.30 – vid pendelparkeringen Olofstorp Västra (Blå Express stannar där också). Då finns vår nya beachflagga på plats för att markera mötesplatsen.

Har du inte laddat ned Local Food App ännu så gör det – finns till både Android, Iphone och dator. Du hittar information på: www.localfoodenodes.com
Local Foode Node utvecklas av ett gäng som bor i Röstånga i Skåne och är med och driver en förening och verksamhet liknande Bergum-Gunnilse Utveckling.

Har du frågor skicka ett mejl till grona_naringar@bergum-gunnilse.se