Nu finns de "på kartan"

Ja nu finns de verkligen “på kartan” – Monika Andersson och Alexandra Pettifor – med Destination Lerjelandet i det gemensamma företaget Västsvenska Natur & Upplevelser.
Bl.a. har de tagit fram upplevelser såsom Skogshotellet, Singeltur i Vättlefjäll och så nu det senaste, ett första gemensamt arrangemang med tre gårdar som de kallar “Matresa i Lerjelandet” den 29-30 september.

Ett av alla besöksmål runt om i Västsverige under “Matfest – Närproducerat i Västsverige” 

I “Matresa i Lerjelandet” länkar Monika och Alexandra och tjejerna pågårdarna samman dåtid med nutid och framtid via en underbart vacker slingrig grusväg genom de tre gårdarna Dockereds Gård (numera Bergums Fritidslantgård), Mellangården (där Lilla Jordbruket huserar) och Häljereds Gård (Göteborgs kommuns enda kvarvarande arrendegård för mjölkproduktion – nu med biogasanläggning och själv-mjölkande kor).