Medlemslotteri och medlemsvärvning!

Som medlem i Bergum-Gunnilse Utveckling (BGU) med betald medlemsavgift för 2020 eller 2021 så deltar du i en tävling/lotteri med vinster skänkta av lokala företagare.
(Tack till – Alzoubi Farm, Bergums Handelsträdgård, Bergums Musteri, BusMaCo fotokonst, Björsjöås Vildmark, Lerjedalens Café & Bistro, Lottas Grönsaker och Stickat, Rocchis Kök & Bar, Tappen i Björsared, Pizzeria Bella, Pevon Ecoturism, Hand drejat av Dancy, Jannes Honung, Tojo Silver, Morojag Keramik, ICA Nära Gunnilse, Kronogårdens Lamm, Gullysytt, Lenas Trädgård, Agneta Miglavs, Blomsterateljen och Loppis i Gunnilse, 101 tassar, Perfect Städ, Olofstorps Glasmäteri.

Målet med denna aktivitet är att kraftigt öka antalet medlemmar.

Vi behöver bli en starkare röst för vår hembygd i samtal med tjänstepersoner och politiker.
Att vi är många medlemmar blir ännu viktigare efter nyår då Stadsdelsnämnder och Stadsdelsförvaltningar försvinner och ersätts med centrala förvaltningar.

Vi kan bli en enande röst och kravställare för hela vårt område som man inte kan bortse från.

BGU folder

Du/ni fick nyligen i brevlådan en folder – Just nu och framtiden i Bergum Olofstorp Gunnilse med omnejd – där beskriver vi lite kort flera av de aktiviteter som BGU håller på med. (Läs foldern här)

Med tanke på antalet projekt och aktiviteter behöver vi vara många aktiva men också kunna styrka att vi har många medlemmar bakom oss.

Dragning

Medlemslotteriet håller på fram till och med den 20/12, då dragning sker, vinnarna meddelas och vinster delas ut före årsskiftet.

Medlemskort i mobilen

Har du aktivt medlemskort märkt ”2020” (giltigt till 2021 01 31) i mobilen via appen Cardskipper eller fått ett mejl med medlemskortet så är du med i tävlingen.
Saknar du detta kan du gå in via hemsidan på www.bgu.nu och under menyfliken ”Bli medlem” betala och aktivera ditt medlemskap.
Skulle vi ha missat att du betalt för 2020 och du inte fått ett medlemskort så ber vi dig skicka ett mejl till medlem@bergum-gunnilse.se så skall vi rätta till detta.

Ta chansen att anmäla hela familjen som Familjemedlemmar, vi behöver bli många medlemmar!
De som registrerar nytt eller förnyar sitt medlemskap efter 1/10 får automatiskt även medlemskap för 2021 (giltigt till 2022 01 31).

Du som redan har aktivt medlemskap för 2020 kommer att få en uppmaning i mitten av januari att betala medlemsavgift för 2021.

Rabatter till BGU medlemmar

Under BGU-hemsidans menyflik ”Rabatter listar vi de företag som just nu ger rabatter till BGU medlemmar.
För att få rabatt är det viktigt är att du visar upp giltigt medlemskort när du handlar.

Just nu får du rabatt när du handlar/beställer hos: Alzoubi Farm, JOX by Matilda, Lerjedalens Café och Bistro, Björsjöås Vildmark, Rocchis Kök och Bar, Bergums Handelsträdgård, Slöjddetaljer och vi jobbar för att öka denna lista.
Vet du någon som borde vara med? Be dem höra av sig till oss!

Hjälp till att värva fler medlemmar

Vi hoppas du vill vara med och sprida denna information och hjälpa till att värva personer och hela familjer så att vi blir många medlemmar. I området har vi drygt 2300 hushåll och i dagsläget är vi drygt 308 medlemmar, vi har blivit drygt 150 fler medlemmar sedan början av oktober, JÄTTEKUL!
Vårt mål är att vi blir minst 1 000 medlemmar i den ideella föreningen Bergum-Gunnilse Utveckling så att vi kan påverka med kraft.

Tillsammans kan vi och vi blir starka!

 
   

Styrelsen och BGU koordinatorer

utveckling@bergum-gunnilse.se                                                          
www.bergum-gunnilse.se