⚠️ Observera: Detta är ett test för att se om denna typ av karta uppskattas återkom gärna med feedback på kontaktadressen längst ner. Inga leder är markerade om inte annat anges. Informationen kan vara felaktig eller föråldrad så använd sunt förnuft och lita inte blint på mobilen. Ha och var respektfull för naturen, varandra och egendom. Kartan uppdaterar vi löpande med uppgifter och det som finns eller inte finns med just nu är inte menat att förbise någons intresse utan tvärt om återkoppla gärna så kommer vi säkert att uppdatera kartan.

🔗 Klicka på länken för att öppna kartan

Länken: Klicka du på den här länken eller på fyrkanten uppe i höger hörn på kartan nedanför så öppnas kartan i fullskärm din webbläsare eller på din mobil i google maps

🤳 Använd på din telefon

  1. Installera google maps appen): Android eller Apple
  2. Öppna länken ovanför med din mobil.
    Tips – Du kan skanna QR-koden med din mobil för att komma till den här sidan.
    Felsökning – Ibland visas bara en förhandsvisning då får man leta efter en knapp för att gå vidare till att öppna kartan i webbläsaren eller google maps. Du kan försöka igen om lederna inte syns vid första försöket.
  3. Nästa gång när du väl öppnat kartan en gång så finns den sparad i appen under Sparat och Kartor där den är uppdaterad löpande.
    Tips – Byt till “Satellit” i google maps genom att klicka på lagerikonen och följa instruktionerna där för ökad användbarhet.
qr-code-bergum-gunnilse-karta

Hjälp oss förbättra kartan

Hör gärna av dig om du har förbättringsförslag till naturofriluftsliv@bergum-gunnilse.se det gör att vi kan förbättra kartan.